Paris Masters: Αποκλεισμός στο διπλό για τον Τσιτσιπά

Paris Masters: Αποκλεισμός στο διπλό για τον Τσιτσιπά
Στέφανος Τσιτσιπάς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός συνέχειας Paris Masters, στο ταμπλό του διπλού, μετά την ήττα που γνώρισε το απόγευμα της Τρίτης (02/11), καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 (7-6(3) - 6-4) σετ από τους Μπενζαμέν Μπονζέ και Άρθουρ Ρίντερνεχ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο 41χρονος Πακιστανός παρτενέρ του, Αϊσάμ Ουλ-Ακ Κουρέσι, ηττήθηκαν με straight sets από τους “γηπεδούχους”, Μπενζαμέν Μπονζέ και Άρθουρ Ρίντερνεχ, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, μετά από 88 λεπτά παιχνιδιού, οι δυο Γάλλοι επικράτησαν με 7-6(3), 6-4 και προκρίθηκαν στους “16” του θεσμού, όπου θα βρουν απέναντί τους, το Νο8 δίδυμο του ταμπλό (Μαρσέλο Μέλο/Ίβαν Ντόντιγκ).

Τσιτσιπάς και Κουρέσι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά τον Σεπτέμβριο του 2020, όμως δεν κατάφεραν να συνδυάσουν την επανένωσή τους, με νίκη. Αυτήν ήταν η 6η ήττα τους ως δίδυμο (2-6), αλλά πρώτη χωρίς να κερδίσουν set.

Την Τετάρτη (02/11), ο Στέφανος θα ριχτεί στη μάχη του μονού, αντιμετωπίζοντας στον 2ο γύρο τον 22χρονο Αυστραλό, Αλεξέι Πόπιριν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα