Πετρούνιας: Δείτε το βίντεο με την προσπάθειά του που δεν έδειξε η ΕΡΤ

Πετρούνιας: Δείτε το βίντεο με την προσπάθειά του που δεν έδειξε η ΕΡΤ

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων δεν μεταδόθηκε ποτέ ζωντανά απ' την ΕΡΤ, όμως ανέβηκε στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 15.333 εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2/8). Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ ζωντανά απ’ την ΕΡΤ. Όμως η καταπληκτική εκτέλεση του Λευτέρη Πετρούνια ανέβηκε στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter.

Το ΕΡΤnews αναφέρθηκε σε unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού που δεν επέλεξαν να μεταδώσουν την προσπάθεια του Πετρούνια. Το μόνο πλάνο που είδαμε στην τηλεόραση ήταν αυτό του Έλληνα αθλητή να δίνει φιλιά προς την οικογένειά του, όπως αναφέρει το SPORT 24.

Μάλιστα, την ενόχλησή της για τη μη μετάδοση της εκτέλεσης του Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση. “Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη” ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα