Ριέκα – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος στους 32 του Europa League

Ριέκα – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος στους 32 του Europa League
Ριέκα - ΠΑΟΚ 0-2 eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, επικράτησε 2-0 της Ριέκα μέσα στην Κροατία και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa Conference League.

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League πήρε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-0 της Ριέκα στην Κροατία σε ένα ματς που ήταν απόλυτα κυρίαρχος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δύο γκολ, τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες όντας απόλυτα κυρίαρχος και έκανε το χρέος του με την πρόκριση στους 32 του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με μια αλλαγή στη ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς της Τούμπας και αυτή αναγκαστική. Ο Λούκας Τέιλορ πήρε τη θέση του Ροντρίγκο και οι άλλοι δέκα ήταν οι ίδιοι. Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Πασχαλάκης με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Σβαμπ-Κούρτιτς και η τριάδα μπροστά τους αποτελούνταν από τους Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ. Μόνο που σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ο Ελ Καντουρί έπαιξε στο “10” και ο Μπίσεσβαρ αριστερά. Και φυσικά μοναδικός προωθημένος ήταν ο Σβιντέρσκι.

Όπως γράφει το SPORT 24, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε με φόρα από το… πρώτο ματς καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο του η εμφάνιση του ήταν μια συνέχεια του αγώνα της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε, απείλησε, είχε δύο δοκάρια σε διάστημα έντεκα δευτερολέπτων με σουτ των Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Αρχικά ο Αυστριακός επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι ενώ εν συνεχεία ο Μαροκινός από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε και αυτός το δοκάρι.

Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ όταν ο Σβαμπ με πανέμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ελ Καντουρί μέσα στην περιοχή και ο Μαροκινός με προβολή έκανε το 1-0 και έφερε τον δικέφαλο σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση έχοντας ήδη σκορ πρόκρισης.

ΡΙΕΚΑ: Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκσεβιτς, Ισάχ, Πάβισιτς, Λεπινίτσα, Αμπέμ, Ντρμπιτς (84′ Ομπρεγκόν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (90+3 Αουγκούστο), Κούρτιτς (76′ Εσίτι), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75′ Καγκάβα), Σβιντέρσκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα