Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Άνοδος για τη Μαρία στην Παγκόσμια κατάταξη, σταθερά τρίτος ο Στέφανος

Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Άνοδος για τη Μαρία στην Παγκόσμια κατάταξη, σταθερά τρίτος ο Στέφανος
Μαρία Σάκκαρη - Στέφανος Τσιτσιπάς Patrick Semansky / ASSOCIATED PRESS

Η Παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες βρίσκει την Μαρία Σάκκαρη να ανεβαίνει στο Νο9, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει σταθερά στο Νο3 στους άνδρες.

Το ελληνικό τένις συνεχίζει να ζει ιστορικές στιγμές. Η Μαρία Σάκκαρη παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε κάπου την εβδομάδα που μας πέρασε κατάφερε να κερδίσει ακόμα μία θέση στην Παγκόσμια κατάταξη.

Όπως γράφει το SPORT24, όσα έγιναν στο Σικάγο έφεραν ανακατατάξεις και έτσι η Σακ κατάφερε να κερδίσει μία θέση και να ανέβει στην ένατη, η οποία φυσικά είναι η ψηλότερη στην οποία έχει βρεθεί η ίδια και οποιαδήποτε άλλη Ελληνίδα τενίστρια.

Την ίδια ώρα στην παγκόσμια κατάταξη των ανδρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στην τρίτη θέση στους άνδρες και ο μόνος που δείχνει ικανός να τον απειλήσει είναι ο Ζβέρεφ.

Παράλληλα, ο 23χρονος τενίστας έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο ATP Finals, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για την Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη τενίστρια είναι εξαιρετικά πιθανό να εξασφαλίσει την παρουσία της στο WTA Finals αμέσως μετά το Indian Wells.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα