Σουμάχερ: Καταστροφικά τα προβλήματα υγείας μετά το ατύχημα

Σουμάχερ: Καταστροφικά τα προβλήματα υγείας μετά το ατύχημα
Μίκαελ Σουμάχερ AP

Επτά χρόνια σχεδόν μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, έχουν παρουσιαστεί καταστροφικές επιπλοκές στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με την αγγλική "Mirror".

Η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσεύχεται καθημερινά για ένα θαύμα όσον αφορά στον Μίκαελ Σουμάχερ, που από τον Δεκέμβριο του 2013 βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι, όμως αυτό δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί.

Τουναντίον, την ώρα που η οικογένειά του δεν θέλει να δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας του, έρχεται ένα δημοσίευμα από το Νησί να φέρει μελαγχολία στους εκατομμύρια θαυμαστές του καθώς κάνει λόγο για επιδείνωση της υγείας του 51χρονου θρυλικού Γερμανού πιλότου της F1.

Συγκεκριμένα, η “Mirror” αναφέρει πως “υπάρχουν καταστροφικές επιπλοκές για την υγεία του σπουδαίου πιλότου εξαιτίας του γεγονός πως έχει καθηλωθεί σε ένα κρεβάτι για τόσο πολύ καιρό.

Φέρεται να έχει υποστεί μυική ατροφία η οποία έχει προκαλέσει την απώλεια των μυών του καθώς και οστεοπόρωση η οποία εξασθενεί τα οστά”.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε και η οποία θέλει τον Σουμάχερ να έχει υποβληθεί πριν από λίγο καιρό σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων (με υγιή κύτταρα να αντικαθιστούν αυτά που έχουν πάθει ζημιά στον οργανισμό του) να μην έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα