Το μεγάλο πάρτι που έστησε ο ΟΠΑΠ θα μείνει αξέχαστο όπως κι ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Διαβάζεται σε 4'
Το μεγάλο πάρτι που έστησε ο ΟΠΑΠ θα μείνει αξέχαστο όπως κι ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έσπασε κάθε ρεκόρ, με τον ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγό της διοργάνωσης, να διοργανώνει, μεταξύ άλλων, ένα αξέχαστο street party για όλους τους δρομείς.

Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε, γράφοντας ιστορία, καθώς γιόρτασε την επέτειό του, καταγράφοντας συμμετοχές – ρεκόρ που ξεπέρασαν τις 70.000 από 140 χώρες.

Ο κόσμος πλημμύρισε τους δρόμους και το κέντρο της Αθήνας, γιορτάζοντας τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, με τον ΟΠΑΠ να είναι για ακόμα μία χρονιά εκεί, δίνοντας δυναμικό παρών.

Ο ΟΠΑΠ, που αποτελεί τον σημαντικότερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, ήταν ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης για 13η συνεχή χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο πάρτι στο Χωριό των Χορηγών, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Παράλληλα, ετοίμασε μια σειρά δράσεων και εκπλήξεων για όλους τους δρομείς αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού γενικότερα, προκειμένου να τους προσφέρει για ακόμα μια φορά μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι μουσικές των Agent Greg και Jason Wasabi, αλλά και τα burgers με τα mocktails που προσφέρονταν σε αφθονία έκαναν το ΟΠΑΠ Street Party μοναδικό.

Το ΟΠΑΠ Street Party προσέλκυσε χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες, που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δίνοντάς τους την ευκαιρία να μπουν από νωρίς στο εορταστικό κλίμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου και να …προθερμανθούν κατάλληλα για την Κυριακή.

Οι DJs Agent Greg και Jason Wasabi εκτόξευσαν τη διασκέδαση στα ύψη, δίνοντας τον ρυθμό, ενώ όσοι είχαν συμμετάσχει νωρίτερα στους αγώνες των 10 χλμ ΟΠΑΠ και Universities Night Run ΟΠΑΠ, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σνακ και ροφήματα για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Επιπλέον, όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του ΟΠΑΠ, που ήταν ένας εντυπωσιακός θόλος, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, φορώντας ειδικά VR γυαλιά.

Η δυναμική παρουσία του ΟΠΑΠ συνεχίστηκε φυσικά και την Κυριακή, με τα warm- up sessions το πρωί, αλλά και πολλές, διασκεδαστικές εκπλήξεις που επεφύλασσε για ακόμα μια ημέρα στο Χωριό των Χορηγών.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στηρίζουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και κάθε χρονιάς στην Ελλάδα. Υποστηρίζουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο για 13 χρόνια, είναι ένα σαββατοκύριακο διασκέδασης και δράσης κι ευελπιστούμε να περάσουν όλοι πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα