Το ΝΒΑ ανακοίνωσε 48 κρούσματα κορονοϊού σε σύνολο 546 παικτών

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε 48 κρούσματα κορονοϊού σε σύνολο 546 παικτών

Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών ανακοίνωσαν ότι έπειτα από τεστ που διενεργήθηκαν από όλες τις ομάδες βρέθηκαν 48 κρούσματα κορονοϊού σε σύνολο 546 παικτών.

Μετ' εμποδίων - όπως βέβαια αναμενόταν - θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ομάδων του ΝΒΑ ενόψει της σεζόν 2020/21. Κι αυτό γιατί η λίγκα και η Ένωση παικτών ανακοίνωσαν ότι κατά την διάρκεια των εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι παίκτες βρέθηκαν 48 κρούσματα κορονοϊού σε συνολικά 546 τεστ.

Το συγκεκριμένο γεγονός βέβαια ήταν αναμενόμενο δεδομένου ότι βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, το οποίο είναι πιο επιθετικό. Παράλληλα, το ποσοστό 8.8% των θετικών τεστ παραμένει μικρότερο από τον μέσο όρο του 10.2% των θετικών τεστ που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Βάσει κανονισμών του ΝΒΑ και όπως αναφέρει το Sport24.gr, κάθε παίκτης που βρίσκεται θετικός στον ιό θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο ασφαλείας πριν ενσωματωθεί στην ομάδα του, με τον χρόνο απουσίας του να ορίζεται στις 12 ημέρες. Οι παίκτες θα υποβάλλονται σε τεστ σε καθημερινή βάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: NBA, Κορονοϊός
SHARE: