Ο Ζοζέ Μουρίνιο γίνεται ...supercar από την Mansory

Ο Ζοζέ Μουρίνιο γίνεται ...supercar από την Mansory

Όταν πρόκειται για αναβάθμιση κάποιου supercar, η Mansory δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να βελτιώνει μερικά από τα πιο πολυτελή κομμάτια στον κόσμο. Τώρα όμως η διάσημη αυτή εταιρία βελτιώσεων αποφάσισε να «χτίσει» το δικό της supecar, στο οποία μάλιστα έδωσε το όνομα του διάσημου προπονητή José Mourinho (Ζοζέ Μουρίνιο).

Η Mansory έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα, καλά καμουφλαρισμένη, του νέου δημιουργήματός της αποκαλύπτοντας την κατασκευή του που είναι από ίνες άνθρακα.

Από ότι φαίνεται η Mansory αποκαλεί το supercar που κατασκευάζει José Mourinho και, όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι αναμένεται να είναι ο πρώτος πελάτης. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα είναι περιορισμένη οπότε η τιμή του αναμένεται να εκτιναχθεί τα ύψη.

Ενώ το νέο supercar θα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, η φίρμα υποστηρίζει ότι συγχρόνως θα είναι και μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπορική πρότασης αφού ανοίγει στην Mansory νέους δρόμους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το supercar Mourinho θα κατασκευαστεί σε μόλις 11 κομμάτια και θα εξοπλίζεται με κινητήρα που θα αποδίδει 750 ίππους. Η επίσημη πρεμιέρα του Mansory  Mourinho αναμένεται να γίνει το 2014.

SHARE:

24Media Network