Βίντεο. Πηδώντας πάνω από δύο μοτοσικλέτες που τρέχουν με 110 χλμ./ώρα!

Βίντεο. Πηδώντας πάνω από δύο μοτοσικλέτες που τρέχουν με 110 χλμ./ώρα!

Ο «Al the Jumper» πηδά πάνω από δύο μοτοσικλέτες, μία  Ducati Panigale και ένα Kawasaki Ninja ZX-10R, οι οποίες κινούνται η μία πίσω από την άλλη, με ταχύτητα 110 χλμ./ώρα.

Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που ο «Al the Jumper», ένας επαγγελματίας κασκαντέρ από τη Σουηδία, κάνει κάτι παράτολμο. Άλλωστε, φιγουράρει ήδη στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για αυτές τους τις επιδόσεις. Αυτή το φορά όμως, έκανε το κάτι παραπάνω.

Τον Οκτώβρη του 2011 τον είχαμε «συναντήσει» να πηδά πάνω από μια Lamborghini που βρισκόταν εν κινήσει. Από τότε μέχρι σήμερα, αυτού του είδους τα άλματα έγιναν ρουτίνα για τον «Al the Jumper». Μάλιστα, τα αυτοκίνητα έφτασαν να κινούνται με ταχύητες έως και 110 χλμ./ώρα.

Αυτή τη φορά όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Και, αντί για αυτοκίνητο, επέλεξε να πηδήξει πάνω από δύο μοτοσικλέτες, μία  Ducati Panigale και ένα Kawasaki Ninja ZX-10R, οι οποίες κινούνται η μία πίσω από την άλλη, με ταχύτητα (επίσης) 110 χλμ./ώρα.

Και τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Παρατηρώντας το βίντεο με την προσπάθεια του Σουηδού κασκαντέρ βλέπουμε το μέγεθος της δυσκολίας αλλά και την εξαιρετική τεχνική του. Αν σκεφτούμε ότι οι μοτοσικλέτες κινούνται με 30,5 μέτρα το δευτερόλεπτο και το άλμα του Al διαρκεί περίπου 2 δευτερόλεπτα, είναι εύκολο να καταλάβουμε πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι όταν ξεκινά το άλμα, προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

πάνω από δύο μοτοσικλέτες που τρέχουν με 110 χλμ

SHARE:

24Media Network