BITCOIN

Κρυπτονομίσματα

"Καμπανάκι" ΕΕ: Να είστε έτοιμοι να χάσετε όλα τα χρήματα που έχετε σε κρυπτοστοιχεία

Τους καταναλωτές που έχουν επενδύσει χρήματα σε κρυπτοστοιχεία προειδοποιούν οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές καθώς όπως αναφέρουν δεν έχουν προστασία ούτε δυνατότητα προσφυγής για αποζημίωση.

Bitcoin

Ουκρανία: "Βυθίζεται" η τιμή του Bitcoin λόγω των αυξανόμενων εντάσεων

Η τιμή του Bitcoin, μεταξύ άλλων μεγάλων κρυπτονομσιμάτων, βρίσκεται σε "ελεύθερη πτώση". Με τις εντάσεις στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας να κλιμακώνονται, οι επενδυτές εμφανίζονται "μαζεμένοι".

Ο Κρεγκ Ράιτ υποστηρίζει από το 2016 πως είναι αυτός που έφτιαξε τα bitcoins. Δικαστική διαμάχη, με την οικογένεια αποβιώσαντα συνεργάτη του, τον καλεί να αποδείξει αυτά που λέει.

Bitcoin: Ο άνδρας που λέει πως το δημιούργησε θα κρατήσει κρυπτονομίσματα αξίας 54 δισ. δολαρίων

Ο Αυστραλός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, Κρεγκ Ράιτ, ο οποίος διατείνεται από το 2016 πως είναι ο Satoshi Nakamoto -δηλαδή ο εφευρέτης των bitcoins υποσχέθηκε να αποδείξει ότι είναι αυτός που λέει.

O Tζακ Ντόρσεϊ θα αφοσιωθεί στην εταιρία που έχει από το 2009 και πλέον αξίζει 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζακ Ντόρσεϊ άφησε το Twitter σε άλλα χέρια, γιατί έχει δουλειές 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Τζακ Ντόρσεϊ άφησε το Twitter και διάλεξε για αντικαταστάτη του κάποιον που λατρεύουν να βλέπουν οι επενδυτές -κάτι που δεν ίσχυε με εκείνον. Ποιος είναι ο Παράγκ Αγκραγουάλ και τι έχει κάνει στη ζωή του.

O Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος.

Κρυπτονομίσματα: Ο Βαγγέλης Τσάπας, το πρώτο ελληνικό HNC Coin, και η ακτινογραφία της ψηφιακής αγοράς

Όλα όσα θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε για τα κρυπτονομίσματα και το πρώτο ελληνικό cryptocurrency, που πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

bitcoins

Μεγάλη απάτη σε βάρος ελληνικής εταιρείας - Πώς της απέσπασαν bitcoins αξίας 500.000$

Με το πρόσχημα αγοράς ακινήτου από δήθεν μεσιτικό γραφείο της Αγγλίας, απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας πάνω από 445.000 δολάρια-Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη απάτη με λεία τέτοιου ύψους σε bitcoins στην Ελλάδα

Κρυπτονομίσματα

Ελ Σαλβαδόρ: Γίνεται η πρώτη χώρα που υιοθετεί το Bitcoin ως επίσημο νόμισμά του

Το Ελ Σαλβαδόρ γράφει ιστορία, αγοράζοντας Bitcoin αξίας 21 εκατομμυρίων, υιοθετώντας το ως νόμιμο νόμισμα της χώρας. Πανηγυρικές αναρτήσεις του προέδρου, επιφυλακτικό ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών.

Ελ Σαλβαδόρ: Το bitcoin καθίσταται νόμιμο νόμισμα

Ελ Σαλβαδόρ: Το bitcoin καθίσταται νόμιμο νόμισμα

Το Ελ Σαλβαδόρ γίνεται η πρώτη χώρα που υιοθετεί ένα κρυπτονόμισμα. "Αυτός είναι ένας νόμος που θα θέσει το Ελ Σαλβαδόρ στο παγκόσμιο επίκεντρο, θα γίνουμε πιο ελκυστικοί για ξένες επενδύσεις"

Ινδιά: Πώς μια δωρεά κρυπτονομισμάτων 1,5 δισ. έγινε καπνός

Ινδιά: Πώς μια δωρεά κρυπτονομισμάτων 1,5 δισ. έγινε καπνός

Ο Βιτάλι Μπατερίν, προγραμματιστής του κρυπτονομίσματος Ethereum, χάρισε 1,5 δισ. για την ανακούφιση του ινδικού λαού από την πανδημία του κορονοϊού. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε πουθενά.

Dogecoin

Στέλεχος της Goldman Sachs παραιτήθηκε αφού έβγαλε εκατομμύρια από το Dogecoin

Το Dogecoin έχει καταγράψει πτώση άνω του 30% αυτήν την εβδομάδα, αλλά εξακολουθεί να αυξάνεται περισσότερο από 1.000% από τις αρχές του 2021 οδηγώντας διευθυντή της Goldman Sachs να παραιτηθεί χάρη στα υψηλά κέρδη που αποκόμισε.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin

Με σπασμένα φρένα η άνοδος του Bitcoin, το οποίο από την αρχή του μήνα έχει ανατιμηθεί κατά 60%. Στο 1 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίησή του.

Bitcoin

Γερμανία: Κατασχέθηκαν bitcoin αξίας 50 εκατ. ευρώ - Ποιος είναι όμως ο κωδικός τους;

Bitcoin αξίας 50 εκτ. ευρώ κατασχέθηκαν από έναν άνδρα στην Γερμανία, ο οποίος αρνείται να δώσει τον κωδικό πρόσβασης, ενώ όσο βρίσκεται στην φυλακή η αξία τους αυξάνεται.