Αφροδίτη – Big Brother: “Μου πρότειναν να κάνω sex tape για μεγάλο χρηματικό ποσό”

Αφροδίτη – Big Brother: “Μου πρότειναν να κάνω sex tape για μεγάλο χρηματικό ποσό”
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ΣΚΑΙ

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του "Big Brother" αποκάλυψε πως της έκαναν πρόταση να συμμετάσχει σε ερωτική ταινία. Η απάντησή της και το χρηματικό ποσό.

Πρόταση να κάνει sex tape έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού δέχτηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του “Big Brother”.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”:

“Μου πρότειναν να κάνω ερωτική ταινία. Δεν ενέδωσα, ούτε το μετάνιωσα. Αν και… δεν θέλω να λέω. Ίσως να μην μου δίνουν, αρκετά, τι να πω! Αν ο άλλος θέλει να μου δώσει 8.000 ευρώ για να κάνω αυτό, όχι ευχαριστώ πολύ. Με 8.000 μπορώ να φάω ένα ολόκληρο παστίτσιο, να κάνω sex tape όχι”.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ισχύει πως παρόμοια πρόταση έκαναν και στην συμπαίκτριά της, την Χριστίνα Ορφανίσου, η Αφροδίτη απάντησε:

“Φαντάζομαι ότι όπως έγινε σε μένα, στον καθένα μπορεί να γίνει”.

Τέλος, σχετικά με το παράπονο του Θέμη Κανέλλου σε πρόσφατες δηλώσεις του, πως δεν κάνουν πολλή παρέα εκτός “Big Brother”, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν πολύ καλοί φίλοι, η πρώην παίκτρια είπε:

“Αν έτσι αισθάνθηκε ο Θέμης, δεν μπορώ να του πω “όχι πρέπει να νιώσεις αλλιώς”. Έτσι το αντιλήφθηκε, έτσι το εξέφρασε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα