Άγγελος Μπράτης: “Πέρυσι τρόμαξα πολύ με τη δημοσιότητα”

Άγγελος Μπράτης: “Πέρυσι τρόμαξα πολύ με τη δημοσιότητα”
Άγγελος Μπράτης Glomex

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, για το ριάλιτι, για τα κορίτσια, ενώ αποκάλυψε την ηλικία του.

Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το GNTM, το πόσο πολύ είχε τρομάξει με την δημοσιότητα που είχε πάρει πέρυσι κι ότι φοβόταν να βγει έξω, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι θέλει πλέον η βάση του να είναι στην Ελλάδα.

Όπως είπε:

“Θέλω πλέον η βάση μου να είναι στην Ελλάδα. Νομίζω ότι έχω φτάσει σε μια ηλικία που θέλω να έχω μια πιο σίγουρη βάση. Πέρασα τα ωραιότερα γενέθλια που έχω περάσει ποτέ μου. Έκλεισα τα 41 φέτος, ενώ πέρυσι στα 40 δεν ήταν και τόσο εύκολο. Με είχε πάρει από κάτω. Σκέφτηκα ότι θέλω να είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου, θέλω να δημιουργώ όσο μπορώ περισσότερο, να μην με σταματάει τίποτα, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα”.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, επίσης, για τα κορίτσι του GNTM, λέγοντας πως έχει ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο που θεωρεί πως θα μπορούσε να πάει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό (χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της), ενώ δήλωσε πως φέτος είναι πιο χαλαρός, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Πέρυσι με τρόμαξε πάρα πολύ η δημοσιότητα. Δεν μπορούσα να μπω στο μετρό, φοβόμουν να βγω έξω, με κοιτάζανε όλοι. Φέτος, κάνω ότι δεν ακούω. Ό,τι έκανα πέρυσι στα backstage, φέτος τα κάνω on camera. Δεν μας έλεγαν ότι τραβάνε συνέχεια. Είναι πονηροί!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα