Άγριες Μέλισσες: Η Παπαθωμά αποκαλύπτει τα μυστικά της σκηνής της διαπόμπευσης

Άγριες Μέλισσες: Η Παπαθωμά αποκαλύπτει τα μυστικά της σκηνής της διαπόμπευσης
Η Θεοφανία Παπαθωμά στο "The 2night Show" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς πήρε τον ρόλο της Βιολέτας στη σειρά "Άγριες Μέλισσες". Τι δήλωσε για τη σχέση Βιολέτας - Μιλτιάδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά, η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, υποδυόμενη την Βιολέτα

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι της τηλεφώνησε ο Μανούσος Μανουσάκης πριν κλείσει στις “Άγριες Μέλισσες”, όχι για να της προτείνει ρόλο, αλλά για να της ζητήσει το τηλέφωνο κάποιου συναδέλφου. Όσο για το πώς πήρε τον ρόλο της Βιολέτας, η ηθοποιός είπε πως της τηλεφώνησαν και την ζήτησαν για τον συγκεκριμένο ρόλο.

“Απομεσήμερο του Μαΐου, καθόμουν στον κήπο, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η art director, η οποία μου είπε ότι ήθελαν να με δουν για ένα ρόλο για ένα σίριαλ εποχής. Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τις “Μέλισσες”, γιατί φαντάστηκα τη Βιολέτα έτσι, με σκούρα μαλλιά”, δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι καθόλου αντίθετη στο να γίνεται casting, ακόμη και στους ηθοποιούς μεγάλης εμβέλειας, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάξεις τελικά στον ρόλο.


Για τον ρόλο της είπε: “Για τον ρόλο της δήλωσε: “Είναι μία γυναίκα αληθινή, δυναμική. Αν είχε έναν καλό άντρα, θα ήταν η καλύτερη του χωριού. Ο άντρας της την είχε φέρει νύφη στο χωριό και την άφησε για μια άλλη. Θέλει έναν σύντροφο στη ζωή της. Έναν άνθρωπο”.

Η Θεοφανία σχολίασε την περιβόητη σκηνή της διαπόμπευσης και του εξευτελισμού της από τον Κωνσταντή στην σειρά, όταν της πήρε τα ρούχα και την άφησε να περιφέρεται με τα εσώρουχα στο Διαφάνι. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς βίωσε την εν λόγω σκηνή, αλλά και για το αντίκτυπο που είχε αυτή η πράξη του ήρωα στη Βιολέτα:

“Ο Κωνσταντής το κάνει περισσότερο σαν παιχνίδι, δεν έχει τόσο μεγάλη κακία μέσα αυτό το πράγμα. Θέλει να κάνει το κομμάτι του. Εγώ τον παρακαλάω να μου δώσει τα ρούχα και αυτός τα παίρνει και φεύγει. Και εγώ ουσιαστικά μένω εκεί μόνη, αβοήθητη, απελπισμένη και ξεφτιλισμένη. Σοκαριστικό, γιατί αυτή η γυναίκα είναι μια γυναίκα μόνη και απροστάτευτη. Είναι μόνη της σε ένα ξένο χωριό, ο άντρας την την εγκατέλειψε και, μάλιστα, για μία άλλη. Δηλαδή, την έχει ακυρώσει σαν γυναίκα, έχει διαλύσει την ύπαρξή της, την θηλυκή της υπόσταση.

Η Βιολέτα πλέον είναι εντελώς μόνη και απελπισμένη. Αυτό ήθελα να δείξω εγώ σε αυτή τη σκηνή, γι’ αυτό και πήρα την Μελίνα, που γράφει τόσο ωραία, και συζητήσαμε την σκηνή. Ο καημένος ο Κουκουράκης δεν ήθελε καθόλου να γυρίσει τη σκηνή και μου ζητούσε εκατό φορές συγγνώμη που θα με άφηνε με τα εσώρουχα. “Δεν θέλω να σου το κάνω αυτό” μου έλεγε. Από τη Μελίνα ζήτησα να γίνει ακόμα πιο δραματική η σκηνή. Την έκανε πιο δραματική προσθέτοντας αυτή την πάλη ανάμεσα στη Βιολέτα και τον Κωνσταντή. Δηλαδή στην αρχή θα κοιμόμουν και θα ξυπνούσα και τότε θα έβλεπα ότι λείπουν τα ρούχα μου. Μετά το κάναμε έτσι, να παλεύω εγώ για να μου δώσει τα ρούχα πίσω και εκείνος να μου λέει ευθέως όσα έχει να πει. Το ζήτησα εγώ, γιατί έπρεπε να είναι πολύ δραματική αυτή η σκηνή και να δείξει την μοναξιά και την απελπισία αυτής της γυναίκας”.

Όσο για το αν η Βιολέτα θα παντρευτεί τον Μιλτιάδη, όπως την ρώτησε ο Αρναούτογλου, εκείνη είπε πως δεν το ξέρει και πρόσθεσε πως θα ήθελε να γίνει αυτό, λέγοντας χαρακτηριστά: “Ο Μιλτιάδης είναι ωραίος. Είναι καλός άνθρωπος, ηθικός, άνθρωπος για οικογένεια”.

Θεοφανία Παπαθωμά ANT1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα