Αλέξης Παππάς και Άννα Ζένιου απαντούν αν είναι ζευγάρι – Η ατάκα για την Αθηνά New York

Αλέξης Παππάς και Άννα Ζένιου απαντούν αν είναι ζευγάρι – Η ατάκα για την Αθηνά New York

Φήμες θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει χωρίσει με την Αθηνά New York και να είναι ζευγάρι με την φιναλίστ του "Bachelor" Άννα Ζένιου. Διασκέδασαν μαζί στα μπουζούκια και έκαναν δηλώσεις για τη σχέση τους.

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά και την Άννα Ζένιου να είναι ζευγάρι, μετά τον χωρισμό του πρώτου από την Αθηνά New York, η οποία ήταν η νικήτρια του “Bachelor”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός χώρισε με την κοπέλα που επέλεξε για σύντροφό του στο τέλος του ριάλιτι αγάπης του Alpha, ενώ πρόσφατο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε στην Κύπρο για να συναντήσει την δεύτερη φιναλίστ του παιχνιδιού, την Άννα Ζένιου.

Μετά την συνάντησή του, η Άννα Ζένιου ταξίδεψε με τη σειρά της στην Ελλάδα και παρευρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο πάρτυ που έκανε ο πρώην “Bachelor” για τα γενέθλιά του. Ο Αλέξης Παππάς διασκέδασε στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα, έχοντας στο πλάι του τη νεαρή κοπέλα.

Αμέσως μετά την έξοδό τους, η Άννα Ζένιου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” λέγοντας: “Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο”.

“Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου”, δήλωσε από τη μεριά του ο Αλέξης Παππάς, ενώ σε ερώτηση πώς του ευχήθηκε η Αθηνά New York, απάντησε: “Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα