Αλικάκη και Πυρπασόπουλος θυμήθηκαν τα “Υπέροχα Πλάσματα”

Αλικάκη και Πυρπασόπουλος θυμήθηκαν τα “Υπέροχα Πλάσματα”
Η Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή "Συν Γυναιξί" Glomex

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στον Γιώργο Πυρπασόπουλο για τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, την ταμπέλα του "sex symbol" και την σεξουαλική παρενόχληση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Συν Γυναιξί” του Γιώργου Πυρπασόπουλου στην ΕΡΤ ήταν το βράδυ της Κυριακής (13/12) η Μυρτώ Αλικάκη, όπου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, την ταμπέλα του “sex symbol” και το κίνημα MeToo.

Στην αρχή της συνέντευξης, οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν διάφορα σκηνικά από τη συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά του 2007-8 “Υπέροχα Πλάσματα”, όπου έπαιζαν τον Μπίλυ και το Μητσάκι.

“Το Μητσάκι είχε απίστευτο χιούμορ, όπως και όλη η σειρά. Θυμάσαι τι γέλια είχαμε κάνει;”, ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη, με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο να της απαντά: “Είχαμε περάσει υπέροχα. Και τώρα που το σκέφτομαι, ένα κομμάτι του Μπίλυ έχει εκπομπή στην τηλεόραση τώρα”.

Αναφερόμενη στο πώς κατάφερε να έχει μια καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, η γνωστή ηθοποιός είπε:

“Αυτό δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μισούμε ο ένας τον άλλον, κυριολεκτικά. Έχει γίνει με πολλή υπομονή και από τους δύο, με απομάκρυνση από την πηγή του πόνου, γιατί όταν μένεις σε διαφορετικά σπίτια απομακρύνεσαι από αυτό που σε πληγώνει, και από πάρα πολλή προσωπική δουλειά ο καθένας με τον εαυτό του”.

Μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα του “MeToo”, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε:

“Θεωρώ ότι η σεξουαλική παρενόχληση είναι κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι “τι είναι σεξουαλική παρενόχληση”. Δεν θεωρώ ότι το φλερτ πρέπει να πεθάνει. Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Υποθέτω ότι τα πράγματα είναι ακραία αυτή τη στιγμή, για να βρεθεί μια ισορροπία. Και αυτό το καταλαβαίνω”.

“Μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο “sex symbol” με καταστροφικές συνέπειες, ήταν η Μέριλιν Μονρόε. Υπάρχουν κι άλλες, αλλά νιώθω ότι εκείνη πραγματικά βρήκε ένα είδος φυλακής μέσα σε αυτό. Πάντως πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με το πώς βλέπει κάποιος τον εαυτό του. Δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να μας εγκλωβίσει σε κάτι, αν εμείς δεν θέλουμε”, δήλωσε σχετικά με την ταμπέλα “sex symbol” στην οποία εγκλωβίζονται πολλές γυναίκες.

Τέλος, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς “Αναστασία”, η ίδια δήλωσε: “Ήμουν 21 ετών. Ήταν ένα σοκ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα