Ανδρομάχη: Στα 15 έπεσα θύμα revenge porn, όταν το έμαθα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου

Ανδρομάχη: Στα 15 έπεσα θύμα revenge porn, όταν το έμαθα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου
Η Ανδρομάχη στο The 2Night Show glomex

Για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της, όταν έπεσε θύμα revenge porn μίλησε η Ανδρομάχη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έπεσε σε ηλικία μόλις 15 ετών η τραγουδίστρια Ανδρομάχη, η οποία το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για μια από τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μάλιστα σε εφηβική ηλικία.

“Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Ήμουν 15 ετών όταν μου συνέβη. Κάποιες φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού και στο Ιντερνετ […] Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω, πέρα από το ότι είναι τραγικό και δεν το κάνεις σε κανέναν αυτό, είναι τεράστια ευθύνη και την κουβαλάς για μια ζωή. Αυτός που το έκανε ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου”, ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, περιγράφοντας στη συνέχεια τα συναισθήματά της.

“Αρχικά έμαθα ότι οι φωτογραφίες με τις προσωπικές μου στιγμές κυκλοφορούν στα κινητά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν, απλά χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, δεν υπάρχει τίποτα. Το χειρότερο όμως είναι ότι για παράδειγμα δεν θα το πω στη μαμά μου, θα το πω στην παρέα μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος αυτή στη ζωή μου και είναι ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό και προσπαθώ να παροτρύνω όποιο παιδί και άνθρωπο περνάει κάτι τέτοιο, γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου. Έχεις να κάνεις με όλον αυτόν τον κόσμο γύρω σου που σε δείχνει με το δάχτυλο”, σχολίασε, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι γονείς σε μια τέτοια περίπτωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα