Άννα Βίσση: Η άβολη και “κριντζ” ιστορία πίσω από το τραγούδι “Λάμπω”

Άννα Βίσση: Η άβολη και “κριντζ” ιστορία πίσω από το τραγούδι “Λάμπω”
Καρέ από το βίντεο κλιπ του "Λάμπω" Youtube

Αμηχανία προκάλεσε μια ιδιαιτέρως προσωπική ιστορία που μοιράστηκε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να… κρυφτεί, λέγοντας πως θα την "κόψει" στο μοντάζ.

Μια εντελώς ακομπλεξάριστη συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή “Ανοιχτά” της Αννίτας Πάνια, μιλώντας για την ζωή της με τον Νίκο Καρβέλα, και περιγράφοντας, μεταξύ άλλων, μια αμήχανη και άβολη ιστορία από ένα live της, όταν τραγουδούσε το διάσημο κομμάτι “Λάμπω”.

“Εγώ έχω ένα πρόβλημα στη ζωή μου, πρέπει να χρησιμοποιώ καθαρτικό για να πάω στην τουαλέτα. Όπως ξέρουμε, αυτό είναι πολύ έντονο το πρωί, ξυπνάνε οι άνθρωποι και πρέπει να πάνε στην τουαλέτα. Μια μέρα ήταν πάρα πολύ έντονο και εγώ είχα live στην Χαλκδία, τότε είναι η εποχή που πουλάω το “Λάμπω”. Είμαι με αυτό το φοβερό κόκκινο φουστάνι που φοράω στο βίντεο κλιπ, μιλάμε για πολύ χορό, και είναι η σκηνή που με πιάνει πάνω του ο άνθρωπος και με σηκώνει. Τα πόδια μου είναι ανοιχτά και αυτός είναι ανάμεσά τους, ακριβώς μπροστά μου. Και αρχίζει και με γυρνάει γύρω γύρω. Σηκώνομαι και λέω στον κόσμο, έρχομαι σε λίγο. Πάω και επιστρέφω θεά”, περιέγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Καθόλη τη διάρκεια της ιστορίας, η Αννίτα Πάνια κρυβόταν, αναφέροντας ότι “κριντζάρει” με την συγκεκριμένη ιστορία. “Στο μοντάζ θα το βγάλω αυτό, να ξέρεις. Είναι πολύ ξεφτίλα. Ντρέπομαι για σένα, πραγματικά! Επίσης, θα ήθελα να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην πρώτη μου εκπομπή”, με την Άννα Βίσση να της απαντάει ότι είναι ανθρώπινα πράγματα αυτά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το βίντεο κλιπ του “Λάμπω”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα