Αννίτα Ναθαναήλ: Η κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα και το δυνατό μήνυμα συμπαράστασης

Αννίτα Ναθαναήλ: Η κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα και το δυνατό μήνυμα συμπαράστασης
Η Αννίτα Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram@annitanath

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ της έγραψε ένα όμορφο μήνυμα.

Μια φωτογραφία με ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να μοιραστεί η Αννίτα Ναθαναήλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αννίτα Ναθαναήλ ανήρτησε την φωτογραφία μετά την γενναία απόφαση της Ιωάννας να παραστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Τετάρτη.

Στην φωτογραφία της Αννίτας, φαίνονται οι δύο γυναίκες αγκαλιασμένες, ενώ βρίσκονται στην Γαλλία.

“Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!”, έγραψε η ίδια στο Instagram.

Η Αννίτα Ναθαναήλ παρακολουθώντας την συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ήταν ένα από τα άτομα που την στήριξαν από την πρώτη στιγμή.

Η ίδια μάλιστα είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα, όταν είχε βρεθέι στο παρελθόν ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

“Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω Instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της”, είχε πει στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα