Αντώνης Κανάκης: “Γ…….ε” η φάση – Ένα μήνυμα για κάθε “άντρακλα” εκεί έξω

Αντώνης Κανάκης: “Γ…….ε” η φάση – Ένα μήνυμα για κάθε “άντρακλα” εκεί έξω
Ο Αντώνης Κανάκης Open

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης μετά τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο. "Γ@@@@ε η φάση. Ένας κόσμος γεμάτος, διαταραγμένους ανθρώπους", έγραψε στο Facebook.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επέλεξε να τοποθετηθεί ο Αντώνης Κανάκης μετά και το τελευταίο περιστατικό γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της πριν μερικές ημέρες στη Φολέγανδρο.

Χειμαρρώδης, ο γνωστός παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, έβαλε στο μικροσκόπιο το εκπαιδευτικό σύστημα, την οικογένεια αλλά και τα ΜΜΕ στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διαμορφώσουν την ανατροφή ενός παιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα που κάποιος πείραζε τη δική του κόρη, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις και να κάνει πράγματα που μόνο σε ταινίες τρόμου μπορεί να δει κανείς.

Παραφράζοντας τη φράση “χάλασε η φάση“, που χρησιμοποίησε ο 30χρονος μετά τη σύλληψή του, ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση για τα περιστατικά γυναικοκτονίας που τον τελευταίο καιρό διαδέχονται το ένα το άλλο και έγινε αμέσως viral.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα