Άρης Σερβετάλης: Σε χέρια Τούρκου χάκερ ο λογαριασμός του στο Instagram

Άρης Σερβετάλης: Σε χέρια Τούρκου χάκερ ο λογαριασμός του στο Instagram
Άρης Σερβετάλης Instagram

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Άρης Σερβετάλης καθώς Τούρκος χάκερ διαχειριζόταν το προφίλ του στο Instagram και ζητούσε χρήματα για ορφανά και αστέγους. Όσα δήλωσε ο ίδιος.

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέκτησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, από Τούρκο χάκερ, ο οποίος παριστάνοντας τον ηθοποιό ζητούσε χρήματα με σκοπό την οικονομική στήριξη μιας γυναίκας, ακόμα και με το ποσό των 20 ευρώ.

Το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός ηθοποιός, έχοντας ξανά στα χέρια του τον λογαριασμό του, έστειλε το δικό του μήνυμα και περιέγραψε όσα συνέβησαν, σχολιάζοντας πως απευθύνθηξε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

“Υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο. Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ήταν πολύ ευγενικός, μου είπε να μην ανησυχώ, τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστραφεί σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, για αστέγους και πηγαίνει σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, ίσως ήταν εκεί ο λογαριασμός δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον δεν είναι πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκαναν ό,τι μπορούσαν, δυστυχώς δεν γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή, λυπάμαι πολύ για αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από την κίνηση του να εκμεταλλευτεί κάποιος”, δήλωσε ο ηθοποιός και κατέληξε λέγοντας πως “ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε εμένα, τον διαχειρίζομαι εγώ, λυπάμαι. Εύχομαι καλημέρα, καλή δύναμη σε αυτή τη δυστοπική κατάσταση και τα καινούργια φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε. Χαίρεται”.

Άρης Σερβετάλης Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα