Άρμι Χάμερ: “Χάραξε πάνω μου με μαχαίρι το αρχικό του” αποκαλύπτει πρώην “υποτακτική” του

Άρμι Χάμερ: “Χάραξε πάνω μου με μαχαίρι το αρχικό του” αποκαλύπτει πρώην “υποτακτική” του
instagram paigelorenze/shutterstock

Σε σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλική βία σε βάρος τους προχωρούν πρώην σύντροφοι του ηθοποιού Άρμι Χάμερ που περιλαβάνουν μεταξύ άλλων αναφορές για τραυματισμούς με μαχαίρι και κανιβαλιστικές συμπεριφορές.

Σωρεία καταγγελιών από γυναίκες που είχαν συνάψει μακροχρόνια ή σύντομη σχέση με τον Αμερικανό ηθοποιό Άρμι Χάμερ είδε το φως πρόσφατα. Οι κακοποιημένες γυναίκες κάνουν λόγο για τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς ο 34χρονος φέρεται να είναι “φαν” ακραίων σεξουαλικών πρακτικών που καταλήγουν σε στυγνή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Μετά από την κυκλοφορία σχετικών αποδεικτικών μηνυμάτων από ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς, πρώην του ηθοποιού, μίλησε επώνυμα. Ανέφερε πως ο Χάμερ της είχε εκμυστηρευτεί φαντασιώσεις του που περιελάμβαναν αυτόν να καταναλώνει τη σάρκα της, τα πλευρά της, ψήνοντάς τα σε μπάρμπεκιου. Ανέφερε πως ο πρώην σύντροφός της έσπευδε να γλείψει το αίμα από τις πληγές της όταν τραυματιζοταν.

Νέα μαρτυρία είναι αυτή της 22χρονης Πέιτζ Λορέντζε που μιλάει ως υποτακτική ερωτική σύντροφος του Χάμερ και περιγράφει εξωφρενικές εμπειρίες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της 4μηνης σχέσης τους και ενός υποτιθέμενου σεξουαλικού “παιχνιδιού”, ο Χάμερ είχε χαράξει με ένα μαχαίρι το αρχικό γράμμα του ονόματός του, το άλφα, στη βουβωνική της χώρα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Εξήγησε πως η ναρκισσιστική του προσωπικότητα και οι σαδομαζοχιστικές εμμονές του, τον καθιστούν ικανό να τραυματίσει, κυριολεκτικά, σοβαρά μια γυναίκα. Έκανε λόγο για μία βαθιά τραυματική εμπειρία που της άφησε σημάδια τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού ο Χάμερ, επιθυμούσε να δαγκώνει το κορμί της, προκειμένου να κόψει ένα κομμάτι με τα δόντια του για να το φάει.

Περιγράφοντας την βραδιά που χάραξε το γράμμα “Α” στη βουβωνική της χώρα, η 22χρονης Πέιτζ Λορέντζε εξιστορείται: “Του άρεσε να παίζει παιχνίδια με μαχαίρια, να παίρνει μια λάμα και να την περνά πάνω από το δέρμα μου. Είχε κόλλημα με αυτό και συνήθως δεν με έκοβε. Ωστόσο εκείνη τη νύχτα αποφάσισε ότι ήθελε να με μαρκάρει σαν περιουσιακό του στοιχείο και να χαράξει το αρχικό του ονόματός του πάνω μου. Ο πόνος ήταν αδιανόητος, αλλά δεν ήθελα να φανώ αδύναμη. Πάγωσα ενώ εκείνος χαμογελούσε κοιτάζοντας το έργο του. Μετά είπε ότι το χάραγμα δεν ήταν αρκετά βαθύ. Είπε ότι ήθελε να πάρει ένα μαχαίρι από την κουζίνα για να το κάνει μεγαλύτερο. Καθώς η πληγή άρχισε να αιμορραγεί, ξεκίνησε να γλύφει το αίμα. Αυτό κράτησε μερικά λεπτά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version