Αθερίδης: Ο αλκοολισμός, ο Σεργιανόπουλος και τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο

Αθερίδης: Ο αλκοολισμός, ο Σεργιανόπουλος και τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο
Ο Θοδωρής Αθερίδης στο "Αυτός και ο άλλος". Glomex

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, το πρόβλημα που πέρασε με τον αλκοολισμό, τον κορονοϊό, αλλά και το "Σ' αγαπώ, Μ' Αγαπάς".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης το βράδυ της Παρασκευής (23/10), όπου μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες, για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό, αλλά και για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση για τη μάσκα που προκάλεσε αντιδράσεις, δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη πως θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού όταν βγει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε περάσει με τον αλκοολισμό και στο πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε προτείνει στον αγαπημένο ηθοποιό να επισκεφθεί την ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών, αλλά δεν ήθελε.

«Πρόλαβα την εποχή στην τηλεόραση που και με μισά χρήματα από αυτά που μου προσέφεραν, θα ήμουν ικανοποιημένος», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας για τις εποχές που τα κανάλια έδιναν μέχρι και 10.000 το επεισόδιο. Μίλησε, επίσης, για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά “Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα