Αθερίδης: Η ανάρτηση για τη μάσκα που προκάλεσε αντιδράσεις

Αθερίδης: Η ανάρτηση για τη μάσκα που προκάλεσε αντιδράσεις
Θοδωρής Αθερίδης NDP

Μια ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη χρήση μάσκας προκάλεσε αντιδράσεις με έναν χρήστη του Facebook να του επιτίθεται φραστικά. "Το μίσος σου το άσβεστο δεν είναι Ελευθερία του λόγου", απάντησε ο ηθοποιός.

Με μια ανάρτηση στο Facebook τοποθετήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης επί του ζητήματός της χρήσης μάσκας και χρήστες του κοινωνικού δικτύου έσπευσαν να τον “καταδικάσουν” για τις “φασιστικές του απόψεις”.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: “Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Τα σχόλια ήταν ποικίλα, με πολλούς να αντιτίθενται στην γνώμη του ηθοποιού και να του επιτίθενται φραστικά. Αρκετοί ήταν αυτοί που άφησαν αιχμές για τις πολιτικές απόψεις του Θ. Αθερίδη, με τον ίδιο να επανέρχεται με νέα αποστομωτική ανάρτηση απευθυνόμενη σε έναν συγκεκριμένο χρήστη.

Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σβήσω το σχόλιό σου. Το αφήνω εδώ να το βλέπουν όλοι για να δούμε αν συμφωνούν πως είσαι “άνθρωπος”, έγραψε ενώ προσέθεσε πως “Το μίσος σου το άσβεστο δεν είναι Ελευθερία του λόγου. Είναι απλά μίσος”, απαντώντας στις χυδαίες εκφράσεις που απευθύνονταν στο πρόσωπό του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα