Αυτή είναι η Λατίνα πιλότος για την οποία χώρισε ο Τζεφ Μπέζος

Αυτή είναι η Λατίνα πιλότος για την οποία χώρισε ο Τζεφ Μπέζος

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται ότι είναι ο νέος έρωτας του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon, όπως αποκαλύπτεται λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Το διαζύγιό τους μετά από 25 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο 55χρονος CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος.

Ο Tζεφ Μπέζος με τη σύζυγό του Evan Agostini/Invision/AP

 

Αυτό που σχολιάζουν τα διεθνή μέσα δεν είναι η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, στην οποία αναφέρουν ότι παραμένουν φίλοι και αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, πάλι θα παντρεύονταν, αλλά η νέα σχέση που φέρεται να έχει ο δισεκατομμυριούχος με την  49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια Lauren Sanchez σε εκδήλωση του Vanity Fair Jordan Strauss/Invision/AP

 

Όπως αναφέρει το National Enquirer, η σχέση του Μπέζος με την 49χρονη οδήγησε στο διαζύγιο του. Η Σάντσεζ, που είναι και αυτή παντρεμένη, με τον συνιδιοκτήτη του επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να διατηρεί δεσμό με τον Τζεφ Μπέζος τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

 

Όπως αναφέρεται, το ζευγάρι “ταξιδεύει με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνει βόλτες με το γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνει ρομαντικές πεζοπορίες, “κρύβεται” σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάει χρόνο στη βίλα του Μπέζος”, ενώ γνωρίστηκαν πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο σύζυγος της Σάντσεζ και η γυναίκα του Μπέζος δεν είχαν ιδέα για την εξωσυζυγική σχέση των συζύγων τους και πως ο Μπέζος ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως χωρίζουν επειδή γνώριζε πως οι παπαράτσι τον είχαν δει με τη Σάντσεζ, κάτι που διαψεύδει πηγή της Daily Mail, σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να σώσει τον γάμο του, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Τζεφ Μπέζος Amy Harris/Invision/AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα