Billy Zane: “Πήγα στον Αντώνη Ρέμο, ήταν τα καλύτερα μπουζούκια που έχω πάει”

Billy Zane: “Πήγα στον Αντώνη Ρέμο, ήταν τα καλύτερα μπουζούκια που έχω πάει”
Ο Billy Zane και ο Αντώνης Ρέμος Instagram / @billyzane

Ο σταρ του Χόλιγουντ Billy Zane βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην 4η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ART Θεσσαλονίκης. Επισκέφθηκε τον Αντώνη Ρέμο στα μπουζούκια και ενθουσιάστηκε! Τι ανέφερε.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε ο σταρ του Χόλιγουντ Billy Zane, ο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα, με αφορμή την 4η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ART Θεσσαλονίκης όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

“Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που είμαι το τιμώμενο πρόσωπο φέτος. Αλλά αυτό συνδυάζεται και με την πρώτη μου επίσκεψη εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να έρθω. Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός! Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά, βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, στα 17-18 μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό κατευθείαν “μίλησε” μέσα μου. Ξύπνησε μέσα μου το DNA του Έλληνα”.

Επίσης, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με χιούμορ για την επίσκεψή του στα μπουζούκια στον Αντώνη Ρέμο, με πραγματικό ενθουσιασμό: 

“Ήταν τα καλύτερα μπουζούκια που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός. Ήταν πραγματικός διασκεδαστής. Καταπληκτική φωνή και η σύνδεσή του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού”. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα