Duffy: “Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη”

Duffy: “Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη”
Duffy ASSOCIATED PRESS

Η τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στο Instagram, εξομολογείται για πρώτη φορά πως χάθηκε από το προσκήνιο, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ του βιασμού που υπέστη στο παρελθόν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Duffy, ενώ βρισκόταν στη κορυφή της καριέρας, ξαφνικά αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς συνέβη.

Η εξομολόγησή της συγκλονίζει, καθώς η τραγουδίστρια απομονώθηκε προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ του βιασμού που υπέστη.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας:

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω αυτό το μήνυμα. Παρόλο που δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα, νιώθω μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη και γιατί εξαφανίστηκα. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το καλοκαίρι που πέρασε και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα να μιλήσω τελικά. Η αλήθεια είναι πως είμαι καλά τώρα και ασφαλής. Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».

Η τραγουδίστρια γνώρισε παγκόσμια φήμη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2008 με τίτλο “Rockferry” για το οποίο βραβεύτηκε με Γκράμι.

Το 2009, η καλλιτέχνης, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Έιμι Αν Ντάφι, απέσπασε τρία Βρετανικά Μουσικά Βραβεία.

Το 2013 η τραγουδίστρια ερμήνευσε τραγούδια της Έντιθ Πιάφ σε μια συναυλία στη μνήμη της που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ έγραψε τραγούδια και ερμήνευσε έναν ρόλο στην ταινία του 2015 “Legend”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα