Είναι η Ιβ Τζομπς η επόμενη Έμιλι Ρατακόφσκι;

Είναι η Ιβ Τζομπς η επόμενη Έμιλι Ρατακόφσκι;
Eve Jobs Vianney Le Caer/Invision/AP

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Στιβ Τζομπς κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας έχοντας πλάι της ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου να την εκπροσωπεί.

Ο κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ Τζομπς υπέγραψε με το DNA Model Management, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησης της 23χρονης κόρης του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και συνιδρυτή της Apple στο Instagram. “Πλέον εκπροσωπούμαι από το DNA Models” έγραψε συνοδεύοντας την δημοσίευσή της με μια σαγηνευτική polaroid εικόνα.

Το DNA συνεργάζεται με μοντέλα όπως η Έμιλι Ρατακόφσκι ή η Κάια Γκέρμπερ καθώς και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Η Τζομπς έκανε το ντεμπούτο της το περσινό φνιθόπωρο στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ενώ την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκε επίσης στη γαλλική πρωτεύουσα σε φάσιον σόου της Luis Vuitton.

Από τη μεριά του το Πρακτορείο σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ανέφερε “Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ιβ Τζομπς. Το νεαρό κορίτσι από την Καλιφόρνια έχει ήδη καταφέρει να διακριθεί στην ιππασία ενώ είναι απόφοιτη του Στάνφορντ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την βοηθήσουμε να ξεκινήσει την ευοίωνη καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα