Έλενα Ασημακοπούλου: Stalker – “θαυμαστής” την ανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία

Έλενα Ασημακοπούλου: Stalker – “θαυμαστής” την ανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία
Η Ελένη Ασημακοπούλου Instagram

Μία τρομακτική εμπειρία που την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία βίωσε την περασμένη Παρασκευή η γνωστή ηθοποιός. "Όταν λέμε ΟΧΙ είναι... ΟΧΙ".

Μία τρομακτική εμπειρία είχε την Παρασκευή η Έλενα Ασημακοπούλου στο μαγαζί που διατηρεί, καθώς ενοχλητικός “θαυμαστής” της, την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία.

Όπως περιέγραψε με αναρτήσεις της στα social media, ένας άγνωστος της τηλεφώνησε ζητώντας της να συναντηθούν, ενώ στη συνέχεια την επισκέφτηκε και στο κατάστημά της, επιμένοντας, γεγονός που την τρόμαξε.

“Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος να βρεθούμε. Αρνούμαι και κλείνω του τηλέφωνο. Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ήρθα να σε γνωρίσω. Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω. Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη μου και ετοίμαζα παραγγελίες του Eshop.

Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να του ανοίξω για να μου μιλήσει. Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία. Φωνάζω την αστυνομία αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν. Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε. Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε την βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε ΟΧΙ είναι… ΟΧΙ”,ανέφερε η ίδια στα instastories που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα