Η Μις Αυστραλία έσπρωξε τη Σταρ Ελλάς – Τι καταγγέλλει το μοντέλο

Η Μις Αυστραλία έσπρωξε τη Σταρ Ελλάς – Τι καταγγέλλει το μοντέλο
H Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα

Η Ραφαέλα Πλαστήρα βρίσκεται στο Λονδίνο για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος και καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε από την Μις Αυστραλία.

Σε καταγγελία κατά συνδιαγωνιζόμενής της στα καλλιστεία Μις Κόσμος 2019 προχώρησε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα

Όπως ανέφερε η 26χρονη Τρικαλινή, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό Μις Κόσμος, δέχθηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Σταρ Ελλάς 2019, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Espresso, η Μις Αυστραλία την έσπρωξε επίτηδες με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η νεαρή Ελληνίδα, έπαθε διάστρεμμα και γι’ αυτό αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό οι υποψήφιες πηγαίνουν για 3 εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες από τις οποίες και βαθμολογούνται. Οπότε ήταν πολύ σημαντικό για το μοντέλο να είναι καλά στην υγεία του. Όπως αποκάλυψε οι 2 μέρες που ήταν “εκτός” ήταν καταλυτικές αφού έχασε δύο ιδιαίτερα σημαντικές δοκιμασίες, οπότε και έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

Η Ραφαέλα όμως δεν το έβαλε κάτω και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό του Σαββάτου. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα