Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δώρισε μέρος της αμοιβής της από το Survivor στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δώρισε μέρος της αμοιβής της από το Survivor στο “Χαμόγελο του Παιδιού”
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Glomex

Κίνηση ανθρωπιάς από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το ποσό που δώρισε στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Πόσα χρήματα συγκέντρωσε από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου, ενώ ξεπέρασε τις προσδοκίες του τηλεοπτικού κοινού στις επιδόσεις της στα αγωνίσματα.

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δωρίζοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Το γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας την επιβεβαίωση της κατάθεσής της, που ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

Η άλλοτε παίκτρια του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 3,5 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα