Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε για το “υπολανθάνον φλερτ” με τον Ντάνο στο Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε για το “υπολανθάνον φλερτ” με τον Ντάνο στο Survivor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γιώργος Αγγελόπουλος papadakispress

Η "πικάντικη" ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σαστίσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στον πέμπτο κύκλο του Survivor.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κουβέντα πήγε στον πρώτο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Αγγελόπουλο και τότε ήταν που η Ελένη Μενεγάκη άφησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το στόμα ανοιχτό, ρωτώντας την αν υπήρξε κάποια έλξη ανάμεσα στην ίδια και τον “Ντάνο”…

“Με τον Ντάνο υπήρχε μια υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ;”, ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και όταν είδε το σάστισμα της καλεσμένης της, διευκρίνισε: “Σαν αναγνώριση ρε παιδί μου. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω”….

“Με τον Γιώργο παίζαμε τα πιο πολλά τελικά flag race. Είχαμε πολύ μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Τρέχαμε μαζί στους τελευταίους πόντους. Όταν έφυγαν όλοι οι δικοί μου που ήμουν πιο κοντά, ο Γιώργος με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Είχαμε ο ένας τον άλλον..”, απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Για αυτό κάπου στο μυαλό μου εγώ το είχα σαν να υπάρχει κάτι που ίσως και οι ίδιοι να μην το έχουν καταλάβει, αλλά εγώ σαν τηλεθεάτρια κάτι νιώθω”, είπε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα