Φουρέιρα: Σηκώνω στις πλάτες μου και την Ελλάδα και την Αλβανία. Δεν μπορείτε να με βγάζετε εθνικίστρια

Φουρέιρα: Σηκώνω στις πλάτες μου και την Ελλάδα και την Αλβανία. Δεν μπορείτε να με βγάζετε εθνικίστρια
Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδάει στο Altice Arena της Λισαβόνας AP

Η απάντηση της τραγουδίστριας σε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision.

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει δυναμικά και όλα τα κανάλια βάζουν σε λειτουργία τα μεγάλα τους όπλα εν όψει της νέας σεζόν. Για το Star, εκτός φυσικά από το Greece’s Next Top Model και το Masterchef Junior, δυνατό χαρτί στην πρωινή ζώνη είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η “Φωλιά των Κου – κου”. Το δίδυμο Κατσούλη – Καραβάτου έκαναν τη διαφορά την περασμένη σεζόν και κατάφεραν να κερδίσουν το δικό τους κομμάτι στο πρωινό ψυχαγωγικό μπλοκ της ελληνικής τηλεόρασης.

Και μάλιστα, η πρεμιέρα της εκπομπής, στις 10 Σεπτεμβρίου, γίνεται με μια συνέντευξη που αναμένεται να δώσει τροφή για περισσότερα σχόλια. Η Ελένη Φουρέιρα συναντά την Κατερίνα Καραβάτου και μιλούν για όλα όσα συνέβησαν στην τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα και μετά την δεύτερη θέση στη Eurovision.

Για τις ανάγκες της συνέντευξης η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της Lady Fuego και πέρασε ένα τετραήμερο με την τραγουδίστρια, που έγινε πλατινένια το καλοκαίρι του 2018 στην Ισπανία. Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει όλα όσα δεν μάθαμε για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και αναφέρεται στις αποτυχημένες προσπάθειές της, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό.

Μιλάει στην Κατερίνα Καραβάτου για το περιστατικό, που τη στεναχώρησε κατά την παραμονή της στην Πορτογαλία για τη Eurovision. Και δεν αναφέρεται σε τίποτε άλλο, από τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στα social media μετά από τη φωτογραφία της στο instagram, με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας λίγο πριν τον μουσικό διαγωνισμό.

Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό. Δεν μπορείτε να βγάζετε εμένα εθνικίστρια

«Πάω να διαγωνιστώ και σηκών στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα (σσ την Κύπρο) και την Ελλάδα και την Αλβανία γιατί προσπαθώ να σας κάνω περίφανους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό. Δεν μπορείτε να βγάζετε εμένα εθνικίστρια» φαίνεται να δηλώνει στο teaser της εκπομπής η τραγουδίστρια.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Altice Arena, στην Λισαβόνα όπου έλαβε χώρα η Eurovision για το 2018, η Ελένη Φουρέιρα συνάντησε τον εκπρόσωπο της χώρας καταγωγής της, της Αλβανίας, Eugent Bushpepa και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν για τα social media. Μάλιστα οι δύο Αλβανοί τραγουδιστές σχημάτισαν με τα χέρια τους τον αετό που αποτελεί το σύμβολο πάνω στη σημαία της χώρας τους. Η κίνηση αυτή προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με πολλούς στην Ελλάδα να την κατηγορούν για αναπαραγωγή εθνικιστικών συμβόλων.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε απαντήσει στα δημοσιεύματα μέσα από το instagram, είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το πρωινό μαγκαζίνο. Σε αυτή θα την δούμε επίσης να μιλά και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, σε μια απολαυστική συνέντευξη στα κανάλια του Άμστερνταμ, στο υψηλότερο σημείο της πόλης αλλά και στο φημισμένο πάρκο της Ολλανδικής πρωτεύουσας.

Δείτε το τρέιλερ:

Η «Φωλιά των Κου Κου» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 09:00 με πρώτη καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα