Γεννητούρια και… sex tape ξανά στις Καρντάσιανς – Η Κλόε έγινε μαμά

Γεννητούρια και… sex tape ξανά στις Καρντάσιανς – Η Κλόε έγινε μαμά
Η τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν Evan Agostini/Invision/AP

Την ίδια ώρα διέρρεαν τα πειστήρια της απιστίας του συζύγου της, με ένα ακόμη sex tape που "καίει" (ή πλουτίζει) την οικογένεια Καρντάσιαν

Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε μητέρα. Η 33χρονη τηλεπερσόνα και ο σύντροφός της Τριστάν Τόμσον υποδέχτηκαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ένα κοριτσάκι. Η Κλόε έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της στο νοσοκομείο του Κλίβελαντ το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες αφότου έσκασε το σκάνδαλο με το sex tape του συντρόφου της με άλλη γυναίκα. 

Ο Καναδός παίκτης του NBA με την ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, πατέρας ενός ακόμη παιδιού, είναι μαζί με την μικρότερη κόρη των Καρντάσιαν εδώ και περίπου έναν χρόνο, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα έπειτα από φωτογραφίες του, αλλά και σκανδαλιστικά βίντεο σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλες γυναίκες. 

Οι γνωστοί άγνωστοι της tabloid ενημέρωσης, Daily Mail και TMZ, επανήλθαν κατά συρροή στο θέμα, δημοσιεύοντας υλικό στο οποίο ο μπασκετμπολίστας φαίνεται να φιλάει στο στόμα μια άγνωστη γυναίκα σε νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης, αλλά και βίντεο στο οποίο βρίσκεται σε προσωπικές στιγμές με δύο γυναίκες σε πριβέ δωμάτιο στην Ουάσιγκτον.

Μάλιστα μία από τις γυναίκες στο εν λόγω βίντεο, προχώρησε στην ανάρτηση απρεπών στιγμιότυπων, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με τον Τριστάν Τόμσον προκειμένου να αποδείξει την απιστία και την ύπαρξη του sex tape. Οι φωτογραφίες στη συνέχεια κατέβηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα