Γιώργος Θεοφάνους: “Κατήγγειλα καθηγητή που πείραζε τα παιδιά στο εργαστήρι μου”

Γιώργος Θεοφάνους: “Κατήγγειλα καθηγητή που πείραζε τα παιδιά στο εργαστήρι μου”
Γιώργος Θεοφάνους glomex

Ένα περιστατικό παρενόχλησης σε βάρος παιδιών που κατήγγειλε στην αστυνομία στην Κύπρο μοιράστηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συνταράξει την ελληνική κοινή γνώμη, ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράστηκε μία παρόμοια εμπειρία για ένα περιστατικό παρενόχλησης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Πρωινό μας” και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ανέφερε πως κατήγγειλε άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε παιδιά που φοιτούσαν στο μουσικό εργαστήρι του στην Κύπρο.

“Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Αν και στον αθλητισμό και στη μουσική συναντάμε τέτοια περιστατικά. Πέτυχα δάσκαλο που ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου στη Λευκωσία, ο οποίος πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν! Και τον κατήγγειλα στην αστυνομία και είναι στη φυλακή ο τύπος. Μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Και οι γονείς να λέμε στα παιδιά μας, ‘μίλα μας αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα…'”, ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα