Γουίλ Σμιθ: Αν μπορούσε θα ήθελε ένα χαρέμι από γυναίκες με τη Χάλι Μπέρι και τη Μίστι Κόπλαντ

Γουίλ Σμιθ: Αν μπορούσε θα ήθελε ένα χαρέμι από γυναίκες με τη Χάλι Μπέρι και τη Μίστι Κόπλαντ
shutterstock

Την ιδέα πως θα ήθελε ένα χαρέμι από συντρόφους, μοιράστηκε ο διάσημος ηθοποιός, Γουίλ Σμίθ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της καριέρας του, προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός, Γουίλ Σμιθ, στην οποία εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε ένα χαρέμι από γυναίκες, στο οποίο θα ήθελε να συμμετέχει η ηθοποιός Χάλι Μπέρι και η Αμερικανίδα μπαλαρίνα, Μίστι Κόπλαντ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε διάφορες σημαντικές στιγμές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού για τον ίδιο, μαθήματος, από την ειδικό σχέσεων, Μικαέλα Μποέμ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, εξομολογήθηκε στην πρώτη τους συνάντηση πως αν μπορούσε να είχε ό,τι ήθελε, θα επιθυμούσε να έχει μια ομάδα από συντρόφους που θα απαρτιζόταν από γνωστές προσωπικότητες.

Όταν του ζητήθηκε να κατ’ ονομάσει τα ονόματα των γυναικών που θα συμμετείχαν σε αυτό το θεωρητικό χαρέμι, αποκάλυψε πως θα ήθελε τη Μίστι Κόπλαντ και τη Χάλι Μπέρι.

“Δεν ξέρω από που το είδα, αλλά η ιδέα να ταξιδεύω με συνοδεία 20 γυναίκες που να αγαπώ και να φροντίζω, μου φαινόταν καλή ιδέα”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια του μαθήματος, ο ίδιος παραδέχθηκε πως αυτό που ζητούσε θα ήταν πραγματικά “φρικτό” και πως θα προκαλούσε δυστυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η συγκεκριμένη σκέψη τον βοήθησε να αποβάλει κάποιες βαθιά εσωτερικευμένες τάσεις ντροπής, που πιθανότατα προκλήθηκαν από την αυστηρή χριστιανική, παιδική του ηλικία.

“Με βοήθησε να καθαρίσει ουσιαστικά το μυαλό μου, να παραδεχθώ ότι είναι εντάξει να είμαι αυτός που είμαι και να είμαι αυτός που ήμουν”, είπε.

“Ήταν εντάξει να πιστεύω πως η Χάλι είναι όμορφη. Δεν με κάνει κακό άνθρωπο που ήμουν παντρεμένος και σκεφτόμουν πως η Χάλι είναι όμορφη”, πρόσθεσε ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το Complex.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: “Ενώ στο μυαλό μου, στη χριστιανική μου ανατροφή, ακόμα και οι σκέψεις μου ήταν αμαρτίες”. Σε αυτό το κομμάτι ήταν που με βοήθησε η Μικαέλα, να συνειδητοποιήσω πως οι σκέψεις μου δεν ήταν αμαρτίες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version