Η Ελένη Ράντου θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά

Η Ελένη Ράντου θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά
Ελένη Ράντου Papadakis Press

Στην ΕΡΤ θα δούμε την Ελένη Ράντου στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα για τη νέα κωμική σειρά.

Σε νέα κωμική σειρά που θα προβληθεί στην ΕΡΤ θα πρωταγωνιστήσει η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία απουσιάζει αρκετά χρόνια από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου”, η συγκεκριμένη σειρά είχε μπει στον “πάγο”, λόγω του κορονοϊού και διάφορων οικονομικών παραγόντων, ωστόσο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021 και το σίριαλ θα προβληθεί τον Μάρτιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ελένη Ράντου και η ΕΡΤ έχουν συμφωνήσει, αλλά παραμένουν οι υπογραφές που πιθανόν να “μπουν” μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η σειρά θα ονομάζεται “Ζακέτα να πάρεις” και το σενάριο θα βασίζεται σε τρεις μητέρες που έχουν τρεις γιους.

Ένα από τα ονόματα που έχουν “κλειδώσει”, επίσης, για τη σειρά, είναι της ηθοποιού Δάφνης Λαμπρόγιαννη, που είχε παίξει προσφάτως στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, ενώ παλαιότερα την είχαμε απολαύσει στο “Είσαι το ταίρι μου”.

Ένα ακόμη όνομα που είχε ακουστεί, ήταν εκείνος της Ράνιας Σχίζα, της “σενιόρας Σούλας” από τις “Σαββατογεννημένες”, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα