Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ποζάρει topless και “ρίχνει” το Instagram

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ποζάρει topless και “ρίχνει” το Instagram

Η εκρηκτική πρώην παίκτρια του "My Style Rocks", Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εντυπωσίασε με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από τη θάλασσα.

Γνωρίσαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από το “My Style Rocks” της προηγούμενης σεζόν και δεν ήταν λίγες φορές που είχε απασχολήσει στο ριάλιτι μόδας με τις τολμηρές εμφανίσεις της, καθώς και με τις κόντρες που είχε κατά καιρούς με την κριτική επιτροπή

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού είναι, αναμφισβήτητα, μια πολύ ωραία γυναίκα και μια εκρηκτική παρουσία, ενώ το καλλίγραμο κορμί της στρέφει όλα τα βλέμμα πάνω της, όπως έγινε και με τις πρόσφατες φωτογραφίες της από τα μπάνια της στη θάλασσα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη Μαυρολίμνη, ποζάροντας topless, μόνο με το κάτω μέρος από το μαγιό της, και συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια θαυμασμού από τους ακόλουθούς της. 

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, στο οποίο φορούσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό, όπου υπήρχαν πάνω κεντημένα αληθινά λουλούδια, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα