Η Kate Beckinsale έχει νέο “αμόρε”: Είναι ο πρώην της Ariana Grande και είναι 20 χρόνια μικρότερός της

Η Kate Beckinsale έχει νέο “αμόρε”: Είναι ο πρώην της Ariana Grande και είναι 20 χρόνια μικρότερός της
Πάντα λαμπερή και όμορφη η Kate Beckinsale Chris Pizzello/Invision/AP

Τι κι αν τους χωρίζουν δύο ολόκληρες δεκαετίες; Ο 25χρονος Pete Davidson, δύο μήνες μετά το χωρισμό του από την Ariana Grande, βρήκε "παρηγοριά" στην αγκαλιά της 45χρονης σταρ.

Όταν η Ρίτα Σακελλαρίου τραγουδούσε “οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες” μάλλον δεν είχε στο νου της πόσο προφητικά θα ήταν τα λόγια της μερικά χρόνια αργότερα. Η βρετανικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, Kate Beckinsale, είναι αισίως 45 ετών και πάντα σέξι, πανέμορφη και απαστράπτουσα και πλέον απολαμβάνει δημοσίως βόλτες και εξόδους με το νέο της έρωτα.

Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον 25χρονο κωμικό του Saturday Night Live, Pete Davidson. Το νέο “καυτό” ζευγάρι της σόου μπιζ δημοσιοποίησε τον έρωτά του με μια κοινή εμφάνιση σε αγώνα χόκει, όπου βρέθηκαν μαζί στις κερκίδες και μόλις η κάμερα ζούμαρε σε αυτούς αντάλλαξαν παθιασμένα και φλογερά φιλιά.

Η διαφορά της ηλικίας τους έγινε αμέσως αντικείμενο συζήτησης, αφού ο νέος αγαπημένος της Kate είναι μόλις πέντε χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη της ηθοποιού! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν μιλούσαμε για έναν άντρα σταρ που δημοσιοποιούσε τη σχέση του με μία κοπέλα κατά 20χρόνια μικρότερη του, ενδεχομένως η αντιμετώπιση να ήταν διαφορετική.

Στον μαγικό κόσμο του gossip όμως, η νέα σχέση δεν έγινε θέμα μόνο για τη διαφορά ηλικίας του ζεύγους.

Ο Pete είναι ιδιαίτερα γνωστός στις ΗΠΑ όχι μόνο λόγο της συμμετοχής του στην πετυχημένη κωμική σειρά SNL, αλλά κυρίως γιατί μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν ο αγαπητικός αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Ariana Grande. Με τον αρραβώνα τους να λήγει άδοξα και άσχημα, αφήνοντας πληγωμένη την μικρή πριγκίπισσα της ποπ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα