Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης

Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου NDP

Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποκάλυψε με ανάρτηση στο Instagram πέρασε το βράδυ της Ανάστασης στο νοσοκομείο "Μητέρα".

Το Πάσχα φέτος ήταν ιδιαίτερο για όλους. Με την πανδημία να "ορίζει" τους κανόνες, οι εορτασμοί πήραν εντελώς διαφορετική μορφή. Το ίδιο και για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πέρασε το βράδυ της Ανάστασης στο νοσοκομείο "Μητέρα".

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό το Πάσχα, όπως ούτε και τα μαθήματα που πήρε, ενώ όλη αυτή η περιπέτεια την "γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά".

ADVERTISING

"Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...

Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι. Όχι διακοπές. Σπιτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπιτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπιτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάσχα, Instagram, Κορονοϊός, Covid-19

24Media Network