Ηλίας Μαμαλάκης: Τα 132 κιλά που έγιναν 80 και το “ούτε γι’ αστείο” για Survivor

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα 132 κιλά που έγιναν 80 και το “ούτε γι’ αστείο” για Survivor
Ο Ηλίας Μαμαλάκης Facebook / Ηλίας Μαμαλάκης

Ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πώς έχασε 52 κιλά, ενώ σχολίασε και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον τρόπο με τον οποίο έχασε πάνω από 50 κιλά.

Αφού αποκάλυψε τα ενδιαφέροντά του αυτή την περίοδο που είναι η συγγραφή βιβλίων, λέγοντας μάλιστα πως “ετοιμάζω άλλο ένα που ελπίζω να βγει πριν το Πάσχα και είναι η εγκυκλοπαίδεια των ελληνικών τυριών”, αναφέρθηκε στην επέμβαση που είχε κάνει πριν από χρόνια: “Εγώ έφτασα να είμαι 132 κιλά σε μία περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό ήταν εξαιρετικά κακό. Κινούμουν πολύ δύσκολα, είχα βουλιμία και έκανα μία επέμβαση στο στομάχι, χάνοντας 52 κιλά κι από τότε δεν τα ξαναπήρα. Βέβαια, τα πρώτα χρόνια είχα εγκέφαλο παχύσαρκου. Έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιλά, με τυριά κλπ και έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα”.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως έχει περιορίσει το κρέας στη ζωή του, χωρίς όμως να έχει “κάποια φιλοσοφική θεωρία για vegan ή για vegetarian”.

Εν συνεχεία, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναγνώρισε το ταλέντο της Μαργαρίτας στο περσινό MasterChef, αποθέωσε τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος “έχει λόγο, έχει εμφάνιση, οι συνταγές του βγαίνουν”, ενώ γύρισε την πλάτη σε “ιντριγκαδόρικα ριάλιτι” όπως το Survivor, το οποίο δεν βλέπει “ούτε γι’ αστείο”, αφού “το στοιχείο της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο εκεί πέρα. Εμένα δεν μου πάει αυτό το πράγμα”.

Δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή “Happy Day”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα