Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον σκύλο του συντρόφου της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον σκύλο του συντρόφου της
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram, αγκαλιά με την σκυλίτσα Νέπη του εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνου Δανιά.

Ερωτευμένη είναι αυτή την περίοδο η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έκανε πρόσφατα την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά στο θέατρο “Μουσούρη”.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με την σκυλίτσα του συντρόφου της, τη Νέπη, γράφοντας στη λεζάντα: “Αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση”.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχε πρόσφατα δημοσιεύσει στο δικό του προφίλ στο Instagram φωτογραφία της σκυλίτσας και την είχε “συστήσει” ως εξής: “Νέπη:

Η έμπνευση μου σε ό,τι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι και να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά κ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα