Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Αννίτα Ναθαναήλ συγκινεί για την πρώτη φορά που την είδε χωρίς μάσκα

Η Αννίτα Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Αννίτα Ναθαναήλ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου [email protected]

Η γνωστή ηθοποιός, Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε για την γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ αποκάλυψε την πρώτη της εντύπωση όταν την είδε χωρίς μάσκα.

Για την πρώτη φορά που είδε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, για τον τρόπο που γνωρίστηκε μαζί της αλλά και για την βοήθεια που παρείχε ο κόσμος, έκανε λόγο η Αννίτα Ναθαναήλ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά Δες», αναφέρθηκε αρχικά στην γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ τόνισε πως από την αρχή ήθελε να την βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

ADVERTISING

«Η περίπτωση της Ιωάννας ήταν μία πρωτοφανής περίπτωση, η οποία ενώ είχε συμβεί τότε περισσότερο από εννέα μήνες, ζούσε σε έναν μόνιμο κίνδυνο και ανησυχία. Ένιωσα ότι κάτι πρέπει να κάνω για να τη βοηθήσω. Έψαχνα για καιρό πώς θα την πλησιάσω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα το βήμα, είχα τον τρόπο να το κάνω, χάρη στον σύζυγό μου ο οποίος γνώριζε προσωπικά, ήταν παιδικός του φίλος, ο πρόεδρος του gofundme, που είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ήταν πολλή μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, λάβαμε δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες μηνύματα αγάπης και προσφοράς και αυτό έκανε δυνατό το να βγει η Ιωάννα από αυτό το τέλμα από το οποίο βρισκόταν, μεταξύ νοσοκομείου και του σπιτιού της, σε ένα περιβάλλον αρκετά αφιλόξενο με πολλούς κινδύνους και το πρώτο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε ήταν να την απομακρύνουμε από αυτό το γνώριμο περιβάλλον. Όλα αυτά γίνανε δυνατά μέσα από αυτή τη δράση, αυτό ήταν μόνο η αρχή φυσικά».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που αντίκρισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα, ενώ δήλωσε πως προσπάθησε να είναι ψύχραιμη και δυνατή χωρίς να αντιδράσει.

Αναφορικά με την πρώτη φορά που είδε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, η ηθοποιός απάντησε: «Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή με την Ιωάννα. Ήρθε σπίτι πρώτη φορά κι έβγαλε τη μάσκα της και μου είπε "Με βλέπεις;" και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή και πολύ δυνατή για να μην αντιδράσω, αλλά δεν αντέδρασα γιατί ήμουν οπλισμένη γιατί ήξερα πως ότι δω θα είναι κάτι δύσκολο. Είδα έναν άνθρωπο τόσο πλούσιο, τόσο ευαίσθητο, τόσο γενναίο για όλο αυτό που πέρασε. Δηλαδή πραγματικά, όχι απλά της το δίνω, αλλά αν ήθελα να τη στηρίξω μία, με το που τη γνώρισα ήθελα να τη στηρίξω δέκα φορές»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιωάννα Παλιοσπύρου

24Media Network