Ιωάννα Παππά: Το ενδεχόμενο του γάμου και το σχόλιο “μάνα στα 40”

Ιωάννα Παππά: Το ενδεχόμενο του γάμου και το σχόλιο “μάνα στα 40”
Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά glomex

Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, για το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά και για το κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε επειδή θέλησε να αποκτήσει παιδί μετά τα 40.

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/6) η Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφο της, για το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά και για το κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα μετά τα 40.

“Με τον Κωνσταντίνο έχουμε σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί. Στόχος και των δύο μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί και όχι ο γάμος, δεν έχω αποκλείσει τον γάμο περισσότερο για να έχω αναμνήσεις από τις καταστάσεις. Απλά θα γινόταν σε ένα νησάκι, σε μια πολύ μικρή κλίμακα καλεσμένων” είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ενώ για το σχόλιο που έλαβε σχετικά με τη μητρότητα στα 40 είπε: “Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου ‘εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;’. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα