Luke Perry: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον γιο του, Jack “Jungle Boy”

Luke Perry: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον γιο του, Jack “Jungle Boy”

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο γιος του Luke Perry, Jack, επέλεξε να ακολουθήσει τη δική του σταδιοδρομία ως επαγγελματίας παλαιστής. Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που δεν γνώριζες για το γιο του "Ντίλαν" από το "Μπέβερλι Χιλς".

Τον γνωρίσαμε ως επαναστάτη Ντίλαν στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, αλλά τα τελευταία χρόνια έκανε comeback ως… “μπαμπάς” του γνωστού χαρακτήρα των κόμικς Archie στην επίσης πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά “Riverdale”. Ο τελευταίος αυτός ρόλος ήταν πολύ πιο κοντά στην καθημερινότητα του Luke Perry, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών ύστερα από οξύ εγκεφαλικό. Τα δύο παιδιά του, ο 22χρονος Τζακ και η 19χρονη Σόφι” ήταν στο πλευρό του στις τελευταίες του στιγμές, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του αγαπημένου ηθοποιού. Και να η Σόφι κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ, ο Τζακ είναι ένας ταχέως ανερχόμενος επαγγελματίας παλαιστής που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του.

Αυτά είναι πέντε πράγματα που δεν γνώριζες για το γιο – αλλά και την κόρη – του Luke Perry:
 

1. Στα ρινγκ τον φωνάζουν “Jungle Boy”

Το πλήρες “παρατσούκλι” του Jack Perry στον κόσμο της πάλης είναι “Jungle Jack Nate Coy”. Ξεκίνησε να παλεύει ερασιτεχνικά στην Καλιφόρνια το 2015, όμως πλέον έχει υπογράψει συμβόλαιο με την All Elite Wrestling και μάλιστα αναμένεται να λάβει μέρος σε μεγάλο τουρνουά πάλης στο Λας Βέγκας τους επόμενους μήνες. Ο Luke Perry φέρεται μάλιστα να είχε βοηθήσει το γιο του στην καριέρα του, θέτοντας στη διάθεσή του τους νομικούς του συμβούλους πριν υπογράψει τα συμβόλαια για τους αγώνες που δίνει.


2. Έχει πάνω από 4.000 followers στο Instagram

Ο Jack χρησιμοποιεί τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media αυστηρά για να προωθήσει την καριέρα του και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες προσωπικές φωτογραφίες του στα προφίλ του. Η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και ενημέρωνε τους φίλους του ότι υπέγραψε με την All Elite Wrestling.

3. Ο κόσμος της πάλης τον στηρίζει μετά το θάνατο του πατέρα του

Μεγάλοι παλαιστές έσπευσαν να του συμπαρασταθούν από τη στιγμή που έγινε γνωστό στις 27 Φεβρουαρίου ότι ο πατέρας του Luke Perry είχε υποστεί οξύ εγκεφαλικό. Μεταξύ αυτών ο Nick Jackson που έστειλε τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις του για την ανάρρωση του ηθοποιού.

Άλλωστε, ο Luke Perry στήριζε ενεργά την καριέρα του γιου του και τον επισκεπτόταν συχνά στους αγώνες που έδινε, κάνοντας “κερκίδα” με άλλους συγγενείς και φίλους.



4. Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Luke με την πρώην σύζυγό του

Μητέρα του Jack είναι η Rachel “Minnie Sharp”. Παντρεύτηκε τον Luke Perry όταν εκείνος ήταν 27 και εκείνη 24 και έμειναν μαζί για 10 χρόνια, έως το 2003. Οι φήμες για το πως γνωρίστηκε ο ηθοποιός με την πρώην πωλήτρια επίπλων οργίαζαν στα tabloid μέχρι τη στιγμή που ο Luke Perry έβαλε το πράγματα στη θέση τους: “Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο. Τόσο απλά…”.

5. Η low profile αδελφή του

Ο Jack έχει και μία μικρότερη αδελφή, τη 18χρονη Σόφι. Η μοναχοκόρη του Luke Perry ωστόσο φέρεται να προτιμά να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2017, σε μία σπάνια δημόσια αναφορά στα παιδιά του, ο Luke Perry είχε αποκαλύψει ότι δεν τα είχε αφήσει ποτέ να δουν τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και κυρίως ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ στην κόρη του να βγει ραντεβού με ένα αγόρι σαν τον “Ντίλαν”…


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα