Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει, μετά από 8 χρόνια, στην μεγάλη οθόνη

Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει, μετά από 8 χρόνια, στην μεγάλη οθόνη
Η Κάμερον Ντίαζ 2022 Jonathan Short/ap

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έμεινε μακριά από την υποκριτική τα τελευταία οκτώ χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση. Ο ρόλος των Τζέιμι Φοξ και Τομ Μπρέιντι.

Έτοιμη να “βγει από τη ναφθαλίνη” και να επιστρέψει στην υποκριτική είναι η Cameron Diaz, καθώς συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία, με τον τίτλο Back in Action, μαζί με τον Jamie Foxx.

Ο ηθοποιός και μουσικός Foxx έκανε την ανακοίνωση στα social media, δημοσιεύοντας ένα τηλεφώνημα μεταξύ του ίδιου και της Diaz. Όλα αυτά 8 χρόνια αφότου το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε αυτό που έγινε η τελευταία ταινία της Diaz – ένα ριμέικ της Annie το 2014.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός άφησε μια επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα για να επικεντρωθεί στις σχέσεις της με την οικογένειά της και τους φίλους της, όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Η 49χρονη Ντίαζ είπε ότι είναι “τόσο ανυπόμονη” και “ενθουσιασμένη” για την επιστροφή της.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Foxx, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του το 2004 του τραγουδιστή της σόουλ Ρέι Τσαρλς, συνέδεσε την Diaz με τον Τομ Μπρέιντι που κέρδισε το Super Bowl, προκειμένου να της δώσει μερικές συμβουλές για την μεγάλη επιστροφή.

«Μιλούσα με τον Τζέιμι και είπε ότι χρειάζεσαι μερικές συμβουλές για το πώς να επιστρέψεις στη δράση», είπε ο Μπρέιντι, ο οποίος επέστρεψε στο NFL τον Μάρτιο του 2022, μόλις έξι εβδομάδες αφότου ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

«Είμαι σχετικά επιτυχημένος στην επιστροφή», είπε. «Ειλικρινά, ακριβώς αυτό είναι που χρειαζόμουν», απάντησε η Diaz. «Cameron ελπίζω να μην θυμώσεις που το ηχογράφησα, αλλά δεν υπάρχει επιστροφή τώρα“, ανέφερε ο Foxx.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα