Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της - Τα πρώτα λόγια

Κατερίνα Καραβάτου
Κατερίνα Καραβάτου GLOMEX

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά φορτισμένη, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παρέα της εκπομπή της "Τι λες Τώρα!", μετά την απώλεια της μητέρας της, το περασμένο Σάββατο (30/10).

"Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά, ριζικά, απόλυτα βασικά".

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11) επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει στο MEGA με τη Μαρία Ηλιάκη, μετά τις δύσκολες ώρες που συνόδευσαν τον θάνατο της μητέρας της, το περασμένο Σάββατο (30/10).

"Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα αυτές οι στιγμές οι πρώτες είναι αρκετά αμήχανες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε όλοι αυτό, γιατί από το προηγούμενο Σάββατο έχει αλλάξει η ζωή μου πολύ δραματικά, ριζικά, απόλυτα βασικά. Οπότε, είμαι σε αυτή την κατάσταση, αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο, περίπου τέτοια ώρα και το λέω ότι είμαι τυχερή γιατί η δική μου μαμά είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 χρονών, οπότε αυτό για μένα είναι σημαντικό πράγμα. Αισθάνομαι επίσης πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς, την αγάπη, την κατανόηση και τη συμπαράσταση από τον σταθμό μου, εσάς παιδιά σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως", δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια κοιτώντας την κάμερα φανερά συγκινημένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network