Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση για τον σάλο που έγινε με τη βέρα της

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση για τον σάλο που έγινε με τη βέρα της
Κατερίνα Στικούδη Instagram / stikoudikaterin

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως εκείνη και ο σύζυγός της έβγαλαν τη βέρα τους την επόμενη μέρα του γάμου τους. Τι απαντά σε όσους την σχολίασαν αρνητικά ή την ειρωνεύτηκαν.

Την απάντησή της σε όσους σχολίασαν αρνητικά ή με ειρωνεία την δήλωσή της για την βέρα του γάμου της, αποφάσισε να δώσει Κατερίνα Στικούδη. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, όταν βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” πριν μερικές μέρες, δήλωσε:

“Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Βέβαια, γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας. Άσε με να στο αναλύσω. Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του”.

Μετά την δήλωσή της πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να “κουνήσουν το δάχτυλο” και να πουν την άποψή τους για την κίνηση της ίδιας και του συντρόφου της.

Η Στικούδη θέλησε να αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση με ένα τρυφερό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μια γλυκιά φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της.

Όπως έγραψε:

“Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου.. Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια… σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι εγώ.. να ξέρει να αγαπά.. να εμπιστεύεται, να προσφέρει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου.. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου.. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά.. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ’ αγαπάς και νοιάζεσαι.. Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι.. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι, καμία βέρα δε θα τον σταματήσει!”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version