Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Πότε θα γίνει ο γάμος τους
Κόνι Μεταξά Instagram / @kmetaxa

Η Κόνι Μεταξά είπε το μεγάλο "ναι" στην πρόταση γάμου που της έκανε ο πολίστας Μάριο Καπότσης. Όσα ανέφερε μετά τον αρραβώνα τους.

Το μεγάλο “ναι” στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της Μάριου Καπότση είπε η Κόνι Μεταξά, η οποία ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια και influencer πόζαρε στο πλευρό του πολίστα φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και γελώντας γεμάτη από χαρά.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, η Κόνι Μεταξά ανέφερε σχετικά:

“Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Αλήθεια. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα”.

Επίσης, η ίδια ανέφερε πως ο γάμος τους θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είπε, έχουν αποφασίσει ήδη τον χώρο, αλλά δεν θέλει να τον αποκαλύψει μέχρι να είναι σίγουρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα