Λαζόπουλος διαψεύδει Κούγια: Η Μαρινέλλα του είπε “να πάρει δρόμο”

Λαζόπουλος διαψεύδει Κούγια: Η Μαρινέλλα του είπε “να πάρει δρόμο”

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε αποστείλει εξώδικο σε εφημερίδα που ανέφερε σε δημοσίευμα ότι υπήρξε παρέμβαση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο επεισόδιο ξυλοδαρμού του Λ. Λαζόπουλου.

Τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια ότι η Μαρινέλλα ουδέποτε παρενέβη στο επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον γνωστό ποινικολόγο διέψευσε ο παρουσιαστής και σεναριογράφος Λάκης Λαζόπουλος.

Στη χθεσινή πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ανέφερε ότι όχι μόνο η δημοφιλής τραγουδίστρια παρενέβη αλλά προσπάθησε να απωθήσει τον ποινικολόγο, λέγοντάς του «πάρε δρόμο ρε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κούγιας έχει αποστείλει εξώδικο στην εφημερίδα Espresso για σχετικό δημοσίευμά της, στο οποίο ανέφερε την αντίδραση της τραγουδίστριας στο επεισόδιο: Ο δικηγόρος αφού ζητά να μάθει το όνομα του συντάκτη του ρεπορτάζ, σημειώνει ότι ουδέποτε παρενέβη στο επεισόδιο η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Ποιος σας έδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν η Μαρινέλλα, της οποίας σημειωτέον έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε «κάνε πίσω ρε» γράφει ο κ. Κούγιας.

“Λέει η Μαρινέλλα κάποια στιγμή…”

Ακολουθούν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ για το πρόσφατο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του από τον Αλέξη Κούγια:

«Όπως ήμουν και έβλεπα την Βανδή έρχεται από πίσω, 10 λεπτά δεν είχα κάτσει, είχα πάει με την Μαρινέλλα, καλεσμένοι και οι δύο μιας φίλης που είχε τα γενέθλιά της. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου, στο λαιμό έναν να με σφίγγει δυνατά, να μου γυρνάει το κεφάλι, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, μου βάζει το κεφάλι και αρχίζει να μου λέει ‘γ…ώ, γα…ώ’. Όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου γιατί ξέρω τι σημαίνει να σηκωθώ, βλέπω τους σερβιτόρους, κάνω νόημα να τον απομακρύνουν λίγο γιατί αυτός κάνει πάντα τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς, θα χαλάσει το πρόγραμμα στο τελευταίο τους βράδυ, θα χαλάσω τη βραδιά στους φίλους μου. Είναι όλοι αναστατωμένοι. Λέει η Μαρινέλλα κάποια στιγμή ‘πάρε δρόμο ρε’, είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει, τον πήγαν εκεί που καθόταν. Μετά λέει στους δημοσιογράφους του ότι πέρασα, τον είδα, του γέλασα ειρωνικά.

Καλώ το μαγαζί που είναι υποχρεωμένο να κρατάει από τις κάμερες ασφαλείας, να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι έχουν δει οι κάμερες γιατί ασφαλώς και δεν τον είδα.»

Το πλήρες κείμενο του εξώδικου του κ. Κούγια προς την εφημερίδα Espresso:

«Εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσης θέλω να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση, ποιος είναι ο πραγματικός συντάκτης του σκόπιμα χωρίς υπογραφή, γεμάτου ψεύδη και ανακρίβειες, σημερινού δημοσιεύματός σας, τόσο στην πρώτη σελίδα, όσο και στις εσωτερικές σελίδες 4 και 5 σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου.

Επειδή, δεν περίμενα ποτέ ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης θα έφτανε σε τόσο χαμηλό σημείο ώστε να επιτρέψει σε συντάκτη ή συντάκτες του να κατασκευάσουν ένα τόσο εμετικό κείμενο.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΠΩΣ εγγράφως μου απαντήσετε ποιος σας έδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν η Μαρινέλλα, της οποίας σημειωτέον έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε «κάνε πίσω ρε».

Από τα πρόσωπα που ήταν στο τραπέζι, συμμετείχε μόνο ο προσωπικός μου φίλος και ιατρός μου Ηλίας Πολιτάκης και δεν συμμετείχε κανένα άλλο πρόσωπο, ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία», ούτε ένας από το άλλο ζεύγος που είναι φίλοι μου πολλά χρόνια.

Ποτέ κανείς δεν με έδιωξε από το νυχτερινό κέντρο και παρακολούθησα μέχρι το τέλος το πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου.

Όσο για τις υπόλοιπες ψευδείς αναφορές σας και τις υπόλοιπες συκοφαντίες και ανακρίβειες ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα τα πούμε στα Δικαστήρια και αυτή την φορά συγγνώμη δεν έχει, θα πληρώσετε πολλά, εφόσον βέβαια υπάρχετε.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα στεναχωρηθεί τόσο πολύ ο κ. Φιλιππάκης για την αθώωση των υπευθύνων του ομίλου Παραπολιτικά, των οποίων ήμουν δικηγόρος στη μήνυση που τους είχε κάνει για την αποκάλυψη που έκαναν για το πώς απέκτησε τον τίτλο της Espresso από τον απατεώνα Κυριακίδη, αυτόν που έχει εξαφανισθεί από την Ελλάδα και κρύβεται στην Κύπρο και από μία εταιρεία, η οποία ήταν εταιρεία – σφραγίδα και τώρα δεν υπάρχει.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα