Λευτέρης Πανταζής: Η γυναίκα που τον έκανε να χάσει 11 κιλά από έρωτα

Λευτέρης Πανταζής: Η γυναίκα που τον έκανε να χάσει 11 κιλά από έρωτα

Παραμονές της εμφάνισης του στο «Σπίτι με το Mega» ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" για τον μεγάλο του έρωτα στην μουσική και τη ζωή.

Η συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στο «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, παραμονές της μουσικής βραδιάς που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega» ήταν γεμάτη από θρυλικές ιστορίες της αθηναϊκής νύχτας. Ο Λ.Πανταζής, μάλιστα, αναφέρθηκε στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς».

«Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια» είπε για τη θρυλικη λαϊκή τραγουδίστρια. Δεν ξέχασε όμως και εκείνη τη συνεργασία που κατέρριεψε όλα τα ρεκόρ των λαϊκών μαγαζιών: «Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο έρωτας για μια ‘Λαίδη’ της πίστας

«Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω» είπε γεμάτος νοσταλγία ο Λευτέρης Πανταζής για την Άντζελα Δημητρίου, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και στον Τριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως ο ‘Ντάφι’ εκτός κάμερας είναι το ίδιο ακριβώς που δείχνει και στην τηλεόραση και εξέφρασε σιγουριά πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, θα καταφέρει να εξαργυρώσει την φήμη του, με μια επανεμφάνιση σε αθηναϊκές πίστες, υπογραμίζοντας παράλληλα με έμφαση, πως είναι ήδη 10 χρόνια εκτός, ίσως λόγω και του χαρακτήρα του. .

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα